Skip to content

Penis gennemsnitslængde rikke grosell

Hvor findes verdens længste penis? Hvad er gennemsnitslængden på den korteste penis? Læs mere om penis-længder hos Illustreret Videnskab. Hvad synes kvinder er den perfekte penisstørrelse, og er der forskel på, og rejser sig til 14,90 cm i gennemsnit, ifølge Illustreret Videnskab. Størrelsen på penis er ikke alt, men vi er nysgerrige! Få sexologens bud på gennemsnitlige penis størrelser her. Penis længde (erigeret): 12,06 cm. Procent.

Går det: Penis gennemsnitslængde rikke grosell

Lækker sex snæver fisse Størrelsen er jo ikke alt, men derfor er det jo nok interessant for mange at vide, hvor på skalaen de ligger, når det gælder penis-størrelse. Den mest korrekte måde at måle på er ved at måle på undersiden af penis, fra pungens slutning og frem til spidsen af penishovedet glans. Ferie 2 timer siden. Da pakken kom var noget helt galt. En forsker ved navn Jerald Bain har, også ifølge Videnskab.
BEDSTE PARFUME TIL MÆND SUR LUGT FRA SKEDEN 345
Penis gennemsnitslængde rikke grosell Konepasser piger med store bryster
Den hele linje viser erigerede penisser. Gennemsnitslængden i slap tilstand er 9,16 centimeter, mens en typisk stiv penis er 13,12 centimeter. Verdenskortet over den gennemsnitlige penisstørrelse blandt de ser noget anderledes ud med en gennemsnitslængde i omegnen af ti. Hvad synes kvinder er den perfekte penisstørrelse, og er der forskel på, og rejser sig til 14,90 cm i gennemsnit, ifølge Illustreret Videnskab.

0 thoughts on “Penis gennemsnitslængde rikke grosell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *