Skip to content

Brusekabinedøre vinderup real

Vinderup Realskole er en privat overbygningsskole med ca. elever fordelt i 7., 8., 9. og klasse. Skolen blev grundlagt i og har en driftsaftale med  ‎ klasse · ‎Skolens · ‎ klasse · ‎Arkiv. Vinderup Realskole blev grundlagt d. 1. oktober Skolen har en driftsaftale med Holstebro kommune, der indebærer, at vi er en af kommunens. årgang udgiver novellesamling klasse har i dag udgivet en novellesamling, som de har skrevet med inspiration fra forfatter Caroline Ørsum, som har. Vinderup Realskole. Hent itslearnings app til ForældreIntra i App Store eller Google Play. Get it on Google Play. Ikke forælder? Skift til LærerIntra eller ElevIntra. Skoleåret starter den, august Efterårsferie, til oktober Juleferie, december - 2. januar Vinterferie, - februar årgang udgiver novellesamling klasse har i dag udgivet en novellesamling, som de har skrevet med inspiration fra forfatter Caroline Ørsum, som har.

Brusekabinedøre vinderup real - Sophie Moone

Der er et godt ungdomsmiljø på skolen med en hyggelig stemning - elever og lærere har et god kontakt. På skolen er vi kendt for at have fokus på, at eleverne trives godt, tilegner sig solide faglige kvalifikationer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Se også billederne fra besøget af Søren Pape Poulsen i skolens fotoalbum. Vi synes endda, at de spillede bedre end deres modstandere fra Hald Ege Skole. Derfor underviser lærere på Vinderup Realskole i deres linjefag eller fag, som de har opnået tilsvarende kompetence i. Åbent Hus Billeder fra Åbent Hus arrangementet den 5. Vinderup Realskole er en privat overbygningsskole med ca.

Brusekabinedøre vinderup real - kan

Skolevalg - Besøg af Søren Pape Skolens 8. Request url, { method: Lærernes faglige og pædagogiske kompetencer er en betingelse for den gode kvalitet i undervisningen. Skolen blev grundlagt i og har en driftsaftale med Holstebro kommune, hvilket betyder, at skolen er en af Holstebro kommunes overbygningsskoler samt dækker den ene af kommunens to Motionsdag Billeder fra motionsdagen På skolen er vi kendt for at have fokus på, at eleverne trives godt, tilegner sig solide faglige kvalifikationer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Se også billederne fra besøget af Søren Brusekabinedøre vinderup real Poulsen i skolens fotoalbum.

0 thoughts on “Brusekabinedøre vinderup real

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *